fbpx

Kontakt

#16 Imaš li to što treba?

Imaš li mu.a da me voliš? – pročitala je grafit. I da ima, otkud mu? Ko će voleti nju tvrdoglavu, blesavu, ljubomornu, pomalo histeričnu, a iznad svega razmaženu? Naučena da je uvek i u svakom trenutku u centru pažnje.

Komplikovana – često bi rekla sama za sebe. Ko će nju takvu da voli? Probali su mnogi, ali ne ide, umore se, odustanu, neki su pobegli i bez pozdrava.

Ta hoće da ti se 24h mota po glavi, želi da joj šalješ cvetiće, leptiriće, poruke. Da je podsećaš kako je lepa, koliko je voliš i zašto ti nedostaje. Hoće i pre nego što oči otvori na telefonu dobro jutro a i laku noć iako već odavno spava.

Ona želi da ti je pred očima i kada nisi ni blizu nje. Rekli bi, nesigurna. Nije, samo je nezrela i detinjasta. Svesna sebe, da oduvek izaziva pažnju i poglede. Ali sve je to samo igra, jedne nežne srne koja drhti na vetru i potreban joj je oslonac u svakom trenutku. Maska hladne i željne pažnje pada kada joj pokažeš da ti je stalo.

Ali ko može da izdrži i ima mu.a da voli jednu takvu?

Eee ima jedan.

Uvek ima jedan, koji se seti, kome je bitno da je vidi nasmejanu.

Kom nije teško i problem da joj da svu svoju paznju. Jedan koji sve ostavi jer ona plače, kada je zaboravila šifru svog telefona. Ima jedan koji je pušta sve, koji se smeje kada se ona smeje. Koji mrzi horor filmove, jer ih se ona plaši.

Ima taj kojem je OK da ga zaboravi i da odluta za drugim, i da osmeh joj izmami poruka nekog nebitnog. Ima taj što je razume i kad obriše suze i obuje štikle pa ode u noć. Taj što shvata da je morala celo veče sedeti po bg kafićima. On i bez da pita zna da samo čokolada može da je umiri i koje uloške koristi. Ima taj jedan što more planira samo kada njoj odgovara, a na zimovanje ne ide jer ona mrzi hladnoću. Ima taj što je čuva i gleda.

Ima taj što ima mu.a da je voli.

Još tekstova

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pratimo se na Instagramu