fbpx

Kontakt

#137 Ti znaš kako treba

Sada mi je jasno. Sada tek vidim da u svakom od njih sam tražila tebe, tvoje reakcije, tvoje odgovore.. Uvek sam od njih očekivala da reaguju onako kako bi ti. Zato mi nisu valjali, zato sam im nalazila mane, zamerala im sve i svašta..

Nisam ni sebi uspevala da objasnim šta mi je i zašto to radim. Počela sam da se pitam je li problem u meni kada se ni sa kim ne slažem. A tek sada mi je jasno, zašto mi ni jedan nije odgovarao.

Ti si me takvom napravio, ti si me tako naučio i oblikovao.

Bila sam klinka, i ti si mi bio sve. Smrtno zaljubljena u tebe.. I kasnije kada smo se rastali, nije vredelo.. bilo je kasno. Već si me oblikovao po svojim merama. Bilo mi je zbog toga teško sve ove godine, da se uklopim, da se snađem i na kraju da sve to priznam.. U svakom od njih sam tražila tebe. To sada jasno vidim, sada kada posle toliko godina opet stojiš uz mene. Tek sada mi je jasno. Šta je bilo bilo je, ma nije ni važno više.. Znam samo da u svakom sam tražila baš tebe. Nisam ni bila toga svesna, sve do sada.. jer jedino ti reaguješ u svim situacijama baš onako kako ja duboko u sebi želim ili mislim da treba. U njih sam se krišom razočaravala, nisu znali ili nisu umeli.. a ti, ti uvek izazivaš osmeh. Ti znaš kako treba.. ili bar ja mislim da znaš..

Previous article#136 Mrgud
Next article#138 Voli da pati

Još tekstova

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pratimo se na Instagramu