fbpx

Kontakt

#134 Oštre ivice

Vukla se kao prebijena, čak bi joj i lakše bilo da je to razlog njenog vukljanja. Ušla je u stan i otrčala pravo u wc. Povraćala je dok nije ni stigla do šolje. Ne može više, boli je telo, ali ni to nije strašno, koliko je boli mozak.

Prezire sebe, svukla je haljinu i ušla u kadu. Pustila je mlaz vrele vode. Želi samo da spere sve sa sebe. Već dve godine se bavi najstarijim zanatom. Pune dve godine prodaje svoje telo neznancima. Ne može više. Svaku noć je odlazila u veliki iznamljeni stan u centru grada. Tu je bila sa još četiri devojke. Radile su po celu noć i često ujutru rano, sve do podneva. Mušterije su dolazile, a i one su išle na noge.

Počela je sasvim slučajno to da radi.

Bila je u teškom periodu života i u emotivnom rastrojstvu. Ostala je bez majke, preminula je od kancera, oca nije ni poznavala, studentkinja iz unutrašnjosti. Računi i dugovi su se nagomilali, a često je bila i gladna. Menjala je poslove, nije ih ni birala, radila je u marketima i pekarama. Čistila je i zgrade, ali slaba vajda, dugovi su bili sve veći. Više joj je bilo i sramota pozajmljivati od svojih rođaka sa sela, pomogli su i više nego što su mogli. Drug sa fakulteta poznavajući njenu situaciju, ponudio joj je taj posao. Bila je prvo zgranuta, zatim preplašena. Ali uz njegovo ubeđivanje učinilo joj se da bi mogla mesec – dva da to radi i zauvek ispliva iz svih problema. Voda je tekla iz česme, a ona sedela u kadi i mrzela sebe.

Upala je u zamku prostitucije i sada više nije mogla nazad. Umorna je od svega, ali ništa više ne zavisi od nje. Opet je u dugovima.. duguje za markiranu garderobu, plastične operacije, povećanje grudi i usana. Duguje za nadogradnju kose i ko zna kakve tretmane za lice i telo, za skupoceni veš.. Ali sada duguje nekim opasnim momcima, za koje radi. Počela je da uzima i drogu, ne bi li mogla podneti i po nekoliko mušterija za noć. Muškarce je menjala tako da ih se nije više ni sećala, čak ni ujutru nije znala ni kako su izgledali. Odavno je sve to radila rutinski i trudila se da zaboravi što pre svaku noć iza sebe.

Droga joj je u početku u tome pomagala, sada više ne.

Samo joj je loše i nema apetit, često povraća. Ni sama ne zna da li od droge povraća ili od toga što joj se sve zgadilo. Prolaze joj slike kroz glavu i tada dobija nagon za bljuvanjem. Mora da smisli kako da se izvuče iz svega, dosta joj je.. Ne može više. Telo neprekidno riba sunđerom dokle god ima tople vode u bojleru. Ni to joj više ne pomaže. Gadi se sama sebi, mrzi svoje telo. Želi samo da pobegne, ili umre. Sve češće razmišlja o samoubistvu. Pružila je ruku ka polici na kojoj je stajao nov žilet. Zagleda ga sa svih strana, kako su mu samo oštre ivice, presijavaju se. Nov je.. Žmuri, umorna je, ne želi više da je iko dodirne…

Topla voda joj se slivala niz telo, prija joj ta vrelina. Nada se da neće niko zažaliti za njom, kada sutra budu čitali crnu hroniku. Jos jedna prostitutka više-manje, pomislila je. Britko sečivo prešlo je preko njenih zglobova…

Još tekstova

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pratimo se na Instagramu