fbpx

Kontakt

#118 Nepoznati druže moj

Čujem da si zavoleo ženu što mi život beše. Nepoznati druže moj, sada te molim da budeš dobar prema njoj. Ispunjavaj joj želje, čuvaj je, ona voli romantične komedije, da plače kada pada kiša, jede puno čokolade, da se smeje i kada ne treba. Cveće ne voli da dobija, jer ne zna šta bi sa njim, pa ne moraš joj ga ni kupovati, bolje krem bananicu.

Njoj se uvek obraduje.

Pazi šta pričaš o njenim drugaricama, čak kada i ona nešto loše prokomentariše, ti ćuti. Pravi se kao da nisi čuo, inače posle ćeš ti biti kriv, veruj mi.

Molim te, ne daj joj da jede iz Meka, posebno ne noću.

Kukaće ti danima i plakati da se ugojila i da želi da joj nestane neki celulit. Ja ga nikada nisam ni primetio na njenom telu, nemoj ni ti. Voli da joj se rukom prolazi kroz kosu nežno, i da je poljubiš u čelo.

Druže, ta ti voli da šeta posle kiše, kaže tada trava drugačije miriše. Vodi je u duge šetnje i gledaj tužne filmove. Obavezno posle je grli jer plakaće, čak i kada ti zaspiš. Znaš, ima onaj smešan mladež pored pupka, ja sam ga voleo, osetljiva je na njega i ožiljak ispod grudi.

Pazi..

Molim te sada, kao muškarac muškarca, nikada ne dozvoli da joj i jedna suza zbog tebe krene niz obraze. Ne bi to nepoznati druže moj bilo lepo, jer biću ti uvek negde nad glavom baš zbog toga što mi je bila sve. Nije dobro da ona ne bude srećna pored tebe, jer rekla je da je ti činiš radosnom i vraćaš osmeh. Zato se trudi da ga ima. Voli ona prijatelju da namigne i koketira i u kafani pesmu da poruči, ti budi muško pravo pa izdrži. Štiti je i čuvaj onako kako sam i ja. Ne, štiti je bolje, jer ona zaslužuje najbolje samo.

Kažem ti, nepoznati druže moj, budi dobar prema njoj..

Previous article#117 Vaš sin
Next article#119 On zna

Još tekstova

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pratimo se na Instagramu