fbpx

Kontakt

#115 Ti si ga pustio

Nisam ja kriva, ti si ga pustio, ti si mu dozvolio da mi se vrati. Ti si taj koji je otišao, povukao se, ti si mu oslobodio mesto. Nisam ja kriva što me je sinoć celu noć ljubio, što smo se voleli i vodili ljubav kao nekada. Ti si ga pustio, ti si mu dao šansu da mi se opet vrati. Da me nisi ostavio i izdao, ne bi on imao tu priliku da bude noćas uz mene, da diše u ritmu mog tela.

Ti si ga pustio, nisam ja.

Ja sam samo bila ranjena i ozebla kada si me po stoti put prodao. A on je prepoznao momenat, lečio moje rane, ćutao, slušao. Puštao me da prebolim i stavljao ruku gde ti ne bi ni nogu. Tako da ti si ga pustio. Vratio se nakon toliko godina, nasmejan, hrabar, da opet zauzme svoje mesto. Rešen da obeleži i osvoji svoju teritoriju ponovo i prepustih mu se.. Neka ga, neka mi bude jedro za koje ću se držati dok oluje ne prođu.

Neka bude moje kormilo po uznemirenom moru.

Jer ti si ga pustio, ti si mu napravio mesto. Onog sekunda kada si krenuo korak unazad i oslobodio mali deo prostora u mom životu, njemu je to bio signal da iskorači ka napred. I jeste krenuo je hrabro, zato mi sada ti ništa ne pričaj. Jer ti si ga pustio. A to sto me je ljubio po celom telu, dodirivao moju kosu i celu noć vodio ljubav sa mnom, to si mu ti dozvolio. Jer ti si se sklonio i ništa sada više me ne pitaj. Ni zašto, ni kako, ni otkuda on posle toliko godina?

Ne pitaj, jer prava nemaš. Ostavi me da idem sa njim tamo gde sam želela sa tobom.

Jer ti si ga pustio.

Još tekstova

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pratimo se na Instagramu